Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Onderdeel van KPN Health

Om uw behoefte aan zorginnovatie concreet vorm te geven, bent u bij KPN Health aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector zijn we dé ICT-partner voor de zorg.

Wij geloven dat digitale oplossingen een belangrijke rol spelen in het kwalitatief hoogwaardig, betaalbaar en toegankelijk houden van de zorg voor toekomstige generaties. En dat digitale transformatie kan bijdragen aan het verbeteren van de patiëntveiligheid, uw medewerkerstevredenheid en de kwaliteit van de zorg. Daarom faciliteren we zorgorganisaties bij het onderzoeken van innovatieve, technologische en digitale mogelijkheden voor hun organisatie. We ontzorgen u daarbij, door ICT-beheer integraal over te nemen en helpen bij de realisatie van zorg op afstand. Ook helpen wij u bij het ontwikkelen en implementeren van gevalideerde eHealth-oplossingen die voldoen aan strikte veiligheidseisen.

Voor meer informatie over KPN Health, klik hier.

Meer weten over de samenwerking met KPN Health?
Neem gerust contact op met Nico Molenbeek. Hij vertelt je er graag meer over.
Of stuur een algemeen bericht
Laatste whitepaper
Windows 10 Enigma
bekijk alle whitepapers
Laatste blog
Uw Applicaties Optimaal Beheren: Onze Expertise, Uw Voordeel
bekijk alle blogs
bekijk vacatures