Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Security

Veilige toegang tot patiëntgegevens
CAM biedt een secure en veilige werkomgeving voor zorgprofessionals. Onze certificeringen en jarenlange ervaring in de zorgsector garanderen onze kennis over toegangsbeveiliging, monitoring en kwetsbaarheden binnen ziekenhuizen en zorginstellingen.

Constante alertheid is noodzakelijk

Het veilig beheren van gevoelige patiëntinformatie vereist continue waakzaamheid. Met steeds geavanceerdere cyberdreigingen is het een uitdaging om de integriteit van deze informatie te waarborgen. Bij CAM, erkennen we deze uitdaging en stellen we de veiligheid van uw IT-systemen en processen op de eerste plaats.

Onze ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen, gecombineerd met onze ervaring in de zorgsector, staan garant voor een grondige aanpak van toegangsbeveiliging, monitoring en risicobeheer. Hackers worden steeds slimmer en sneller, een constante alertheid is gewenst.

Blokkade van ongeautoriseerde toegang

De CAMCUBE biedt een veilige en centrale toegang tot alle kritische gevoelige data en applicaties. Met onder andere effectieve identificatie, authenticatie en autorisatie processen, gecombineerd met geavanceerde firewalls en grondige netwerksegmentatie, bieden we een robuuste verdedigingslinie tegen ongeautoriseerde toegang.

Onze beveiligingsmaatregelen zijn speciaal ingericht voor ziekenhuizen, en zorgen ervoor dat gegevens beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang en datalekken. De CAMCUBE biedt een veilige en centrale toegang tot alle kritische en gevoelige data en applicaties. Er zijn vergaande maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat ongeautoriseerde toegang wordt geblokkeerd.

Vergaande veiligheidsmaatregelen

Zo hanteren wij op ieder type werkplek een sterke twee-factor-authenticatie middels de personeelspas of de mobiele telefoon, en zorgen we altijd voor een up-to-date versie van antivirus en antimalware software. Er wordt toegang verleend op basis van een voorwaardelijk toegang systeem. Hiermee wordt gevoelige informatie extra beschermd op basis van locatie, apparaat, aanmeldrisico en applicatie. Vanaf afstand kan toegang tot het netwerk en datacenter door ons worden geblokkeerd voor niet-ondersteunde apparaten of onveilige locaties, of kan er om extra authenticatie gevraagd worden.

Daarnaast monitoren wij zowel accounts als de IT-infrastructuur continu op kwetsbaarheden en security-incidenten.

Beschikbaarheid gegarandeerd

We zorgen voor de beschikbaarheid van uw systemen door middel van hardening en redundancy. We waarborgen de integriteit van uw data door backup & restore-functionaliteiten, encryptie en de inzet van anti-malware en anti-virus oplossingen. En we houden de vertrouwelijkheid van uw patiëntgegevens hoog door middel van data- en verkeersencryptie en (micro) segmentatie

Veiligheid als vitaal belang

Als IT-specialist in de zorgsector is veiligheid een integraal onderdeel van onze dienstverlening. Dit wordt benadrukt door onze ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen. Wij begrijpen dat veiligheid van IT een vitaal belang is voor jouw ziekenhuis en nemen dit uiterst serieus. Met behulp van security audits en pentesten voorkomen wij incidenten en beschermen we patiëntgegevens tegen ongeautoriseerde toegang van buitenaf.

Voordelen van
Security
bij CAM IT Solutions
Certificeringen
Voldoet aan ISO 27001 en NEN 7510 beveiligingsnormen
Specifieke Zorgervaring
Op maat gemaakte oplossing voor de zorgsector
Geïntegreerde Beveiliging
Bescherming van werkplek en datacenter
Audits en Penetratietesten
Proactieve detectie van systeemkwetsbaarheden
Meer weten?
Neem gerust contact op met Nico Molenbeek. Hij geeft je graag vrijblijvend advies om van jouw werkplek een veilige zorgwerkplek te maken.
Of stuur een algemeen bericht
bekijk alles

Zo werkt de zorg

Om tegemoet te komen aan specifieke eisen en wensen van verschillende afdelingen, beroepen en situaties werken wij binnen CAM met meerdere werkplektypen, Use Cases noemen wij dit. Om erachter te komen welke Use Cases verschillende zorgprofessionals gebruiken liepen we een dag met hen mee.

Deze ziekenhuizen vertrouwen op CAM

Laatste whitepaper
Windows 10 Enigma
bekijk alle whitepapers
Laatste blog
Uw Applicaties Optimaal Beheren: Onze Expertise, Uw Voordeel
bekijk alle blogs
bekijk vacatures