Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Zo werkt de zorg

Ieder ziekenhuis kent een grote diversiteit aan taken en behoeften. Om tegemoet te komen aan specifieke eisen en wensen van verschillende afdelingen, beroepen en situaties werken wij binnen CAM met meerdere werkplektypen, Use Cases noemen wij dit. Om erachter te komen welke Use Cases verschillende zorgprofessionals gebruiken liepen we een dag met hen mee.
bekijk de zorgwerkplek van
bekijk de zorgwerkplek van

De Medisch Specialist

Van een nachtelijke triage vanaf zijn thuiswerkplek tot een bespreking met meerdere dienstdoende artsen over complexe zorgvragen.
bekijk zorgwerkplek
bekijk de zorgwerkplek van

De Verpleegkundige Cardiologie

Tijdens de dagstart wordt Marije aangewezen voor de medicijnronde, ’s middags helpt ze meerdere patiënten met het aanleggen van een infuus, katheter of maagsonde.
bekijk zorgwerkplek
bekijk de zorgwerkplek van

De IT-manager

Thuis begint de werkdag voor Geertje achter haar laptop. In de middag heeft ze een interessante bespreking over VR en besluit ze de dag met meerdere overleggen.
bekijk zorgwerkplek
Meer weten over een van onze werkplekken?
Neem gerust contact op met Nico Molenbeek. Hij geeft je graag vrijblijvend advies om van jouw werkplek de zorgwerkplek van morgen te maken.
Of stuur een algemeen bericht
Laatste whitepaper
Windows 10 Enigma
bekijk alle whitepapers
Laatste blog
Uw Applicaties Optimaal Beheren: Onze Expertise, Uw Voordeel
bekijk alle blogs
bekijk vacatures