Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Advies

Gegarandeerd voorbereid op de toekomst
Om jou zo goed mogelijk over IT-zaken te adviseren staat er binnen CAM altijd een vast team van specialisten voor je klaar. Zij vertalen functionele businessvragen naar technische oplossingen. Bovendien geven ze gevraagd en ongevraagd advies ten aanzien van functionaliteiten en technische (on)mogelijkheden.

Specialistische hulp achter de hand

Een team met een vaste IT-architect, service manager, architect en beheerders die precies weten hoe jouw IT-omgeving in elkaar steekt. Een team dat tactische en strategische zaken overziet en met je bespreekt. Een vertrouwde Business Development Manager die zorgt voor de optimale inzet, samenstelling en samenwerking tussen de rollen aan beide zijden van ons partnerschap. Het klinkt misschien ideaal, bij CAM is het de standaard.

De basis van ons partnerschap bestaat uit een optimale samenwerking tussen jouw IT-manager en onze vaste Business Development Manager, die wordt bijgestaan door MT-leden van CAM. Vanuit dit stramien stemmen wij strategische thema’s af op jouw toekomstvisie en geven wij proactief advies bij keuzes over sourcing, jouw eigen cloud journey en andere ontwikkelingen in de markt. Onze Security Consultant is beschikbaar voor alle vragen rondom informatiebeveiliging en zaken zoals AVG, certificering, security audits, bewerkersovereenkomsten en meldplicht datalekken.

Design en architectuursessie

Vier keer per jaar organiseren we een roadmap sessie bij jou op locatie. We bespreken relevante ontwikkelingen en werken we toe naar een goed gedefinieerde en geoptimaliseerde roadmap voor de komende periode. Deze sessie is ook een uitstekende gelegenheid om wensen en prioriteiten aan te geven voor de ontwikkeling van onze CAMCUBE-Workspace.

Ontwikkelplan op maat

In onze uitgewerkte roadmap vind je een selectie en planning van upgrade releases, platform uitbreidingen en maatwerk aanpassingen terug. Specifieke IT-wensen die niet binnen de scope van de huidige of toekomstige CAMCUBE-Workspace releases vallen, worden in overleg als maatwerkopdracht door ons opgepakt en uitgewerkt in een offerte met daarin de functionele scope, beschrijving van de transitie, begroting en eventuele randvoorwaarden. Na akkoord op de inhoud gaan we samen aan de slag met een concreet tijdpad, wat uiteraard zoveel mogelijk aansluit op jouw wensen.

Optimale aansturing en bewaking

Ons vaste team vormt samen met jouw eigen IT-afdeling de basis voor de optimale werking van de IT-omgeving. Onze specialisten bewaken de kwaliteit van jouw IT, reviewen platformconfiguraties en beheren documentatie. Zo zorgen wij ervoor dat jouw IT-omgeving perfect werkt en gegarandeerd is voorbereid op de toekomst. En mocht er onverhoopt toch een kritische verstoring optreden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Voordelen van
Advies
bij CAM IT Solutions
Maatwerk Roadmap
Aangepast ontwikkelplan op basis van jouw wensen
Proactief Advies
Zowel gevraagd als ongevraagd inzicht in (on)mogelijkheden
Strategische Afstemming
Samen ontwikkelen in lijn met jouw toekomstvisie en -strategie
Vast Team
Vaste specialisten kennen jouw wensen, organisatie en IT-omgeving
Vertaling van Business naar IT
Functionele vragen worden technische oplossingen
Meer weten?
Neem gerust contact op met Han Hagedoorn. Hij geeft je graag vrijblijvend advies om van jouw werkplek de zorgwerkplek van morgen te maken.
Of stuur een algemeen bericht
bekijk alles

Zo werkt de zorg

Om tegemoet te komen aan specifieke eisen en wensen van verschillende afdelingen, beroepen en situaties werken wij binnen CAM met meerdere werkplektypen, Use Cases noemen wij dit. Om erachter te komen welke Use Cases verschillende zorgprofessionals gebruiken liepen we een dag met hen mee.

Deze ziekenhuizen vertrouwen op CAM

Laatste whitepaper
Windows 10 Enigma
bekijk alle whitepapers
Laatste blog
Uw Applicaties Optimaal Beheren: Onze Expertise, Uw Voordeel
bekijk alle blogs
bekijk vacatures