Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Carrière

Wil je werken met mensen die net zo bevlogen zijn als jij? Welkom bij CAM!
bekijk vacatures

Werken bij CAM

CAM faciliteert de zorg met het ecosysteem de CAMCUBE: een IT-platform voor de gezondheidssector dat zorgmedewerkers ondersteunt door kritische omgevingen draaiende te houden. Hiermee zorgen we ervoor dat zorgmedewerkers hun werk kunnen doen, en dat ‘zorg bezig met zorg’ kan zijn.

Hiermee is CAM een vertrouwde partner voor de healthcare. Met de CAMCUBE worden zeer complexe ecosystemen van het ziekenhuis hanteerbaar gemaakt; het IT-platform ontsluit alle systemen en dat levert zorgmedewerkers veel gemak op.

CAM gebruikt nieuwe en bewezen technologieën, waardoor de oplossingen aansluiten op een veranderende zorgmarkt en er goede gebruikerservaringen ontstaan. Een voorbeeld is dat onze infrastructuur ambulante zorgverleners in staat stelt om de benodigde zorg aan huis te leveren voor mensen die (vanwege corona) niet naar het ziekenhuis mogen komen. Ook kunnen patiënten dankzij CAM lang(er) op één plek in het ziekenhuis blijven, en hoeven ze niet meer van kamer te wisselen. CAM ondersteunt alle devices en software, waardoor zorgmedewerkers optimaal hun werk kunnen uitvoeren.

“ Je moet wél bij CAM gaan werken als je van waarde wilt zijn. Het werk is uitdagend en je krijgt veel verantwoordelijkheid. We gaan 100% voor onze zorgklanten, en tegelijkertijd houden we van gezelligheid door een potje tafeltennis te spelen of een nerfgungevecht te houden. ”
Hellen Jukkema
CEO CAM IT Solutions
Amersfoort
Actief in Nederland
72 medewerkers
10%/90%
Leeftijd tussen 21 en 61 jaar
Hybride werkmogelijkheden

Onze vacatures

bekijk alles
Er zijn helaas geen vacatures gevonden in dit vakgebied
Meer weten over een van onze vacatures of direct solliciteren?
Neem dan even contact op met Sabine Beute.
Of stuur een algemeen bericht
Laatste whitepaper
Windows 10 Enigma
bekijk alle whitepapers
Laatste blog
Uw Applicaties Optimaal Beheren: Onze Expertise, Uw Voordeel
bekijk alle blogs
bekijk vacatures
Ilona
Senior Service Delivery Manager
“Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de IT binnen de zakelijke dienstverlening, voelde ik dat het tijd was voor iets nieuws. Bij CAM heb ik kennisgemaakt met de impact van IT in de zorg. En hoe! Het heeft mijn hart veroverd zeg maar. Het gaat niet alleen om de mooie technische oplossingen die we leveren; we dragen daadwerkelijk bij aan de verbetering van de zorg. De CAM-medewerker is niet alleen enthousiast en een technische specialist, ze spreekt ook de taal van de zorgsector. Bij CAM heerst een cultuur waarin technische specialisten nauw samenwerken en er volop ruimte is voor persoonlijke groei. Het management is transparant in haar beleid en er wordt een gezonde balans gecreëerd tussen werk, ontspanning en plezier. “
Floris
Technical Expert
Ik was toe aan een job met afwisseling, maar ik wilde absoluut niet in de detachering. Bij CAM kreeg ik de mogelijkheid om in een vast team leuke projecten uit te voeren bij vaste klanten. Ik word gemotiveerd door het samen bouwen aan mooie oplossingen voor de zorg; oplossingen die elke dag voor een ander klaarstaan.