Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Applicatiemanagement

Alle benodigde applicaties in één hand
CAM Applicatiemanagement is een managementservice van een ervaren IT-partner in de zorgsector. Wij weten IT-behoeften te duiden, brengen jouw applicatielandschap op orde en houden dat ook zo. We denken mee over implementaties en voeren deze ook uit als je dat wilt. Ons vaste beheerteam helpt je om jouw applicaties naar een hoger niveau te tillen.

Oerwoud aan mogelijkheden

IT is een bijzondere tak van sport die steeds meer mogelijk maakt. Zeker in de zorg! Van complexe beeldvormende techniek tot uiterst gevoelige meetsystemen. Vrijwel iedere dag ontpoppen er nieuwe mogelijkheden. Maar hoe beheer je al die applicaties en randapparatuur? Hoe laat je ze feilloos (samen)werken? Hoe zorg je ervoor dat zorgprofessionals door de bomen het bos blijven zien?

Aanpasbaar aan behoeften

Applicatiemanagement vraagt vandaag de dag om meer technische kennis en expertise dan ooit tevoren. Heb je net alles op orde? Dan dient de volgende ontwikkeling zich alweer aan. Met CAM applicatiemanagement services (AMS) passen wij onze dienstverlening aan op jouw specifieke ondersteuningsbehoeften. Praktisch, snel en met focus op veiligheid en gebruiksgemak.

Van ontwerp tot beheer

CAM AMS richt zich op het ontwerp, de implementatie en het technisch beheer van cloud- en legacy-applicaties binnen ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland. Ons vaste beheerteam bestaat uit ervaren applicatie-architecten en -beheerders met jarenlange IT-ervaring in de zorg. Zij staan garant voor veilige en gebruiksvriendelijke applicaties die snel beschikbaar dienen te zijn voor zorgprofessionals. Ze bieden ondersteuning tijdens de intake-, transitie- en beheerfase.

Optimale veiligheid gegarandeerd

Onze IT-specialisten zorgen ervoor dat jouw applicatielandschap altijd up-to-date is, voorzien is van de nieuwste versies van (Windows) besturingssystemen en optimaal beveiligd is volgens de KPN Security Policy (KSP). Hierdoor kunnen zorgprofessionals zich richten op het bieden hun belangrijkste kerntaak: het verlenen van goede zorg.

De veiligheid van data en applicaties heeft onze hoogste prioriteit. Dankzij gestandaardiseerde processen en vaste beheerprocedures zijn data en applicaties beveiligd volgens de strikte KSP. Bovendien passen we automatisch best practices op het gebied van veiligheid toe. We migreren applicaties gestructureerd en volgens een standaard aanpak. Ook kunnen wij serviceverzoeken, changes en incidenten snel voor jou afhandelen en pakken we de regie naar applicatieleveranciers indien gewenst.

Continu vooruitdenken

Onze aanpak is gericht op het continu verbeteren van het proces. Wij bieden een heldere projectfasering, gestandaardiseerde documentatietemplates en een nauwkeurig calculatiemodel dat is gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Daarbij hebben wij slechts één resultaat voor ogen: zorgmedewerkers die zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van vertrouwelijke informatie. Een hele zorg minder!

Voordelen van
Applicatiemanagement
bij CAM IT Solutions
Ervaren in de zorg
Deskundig beheer van applicaties, specifiek voor de zorgsector
Persoonlijk
Consistente ondersteuning van een toegewezen, ervaren applicatiebeheerteam
Volledige ontzorging
Technisch applicatiebeheer, implementatie en geautomatiseerd testen van applicaties
Veilig
Uw applicatie landschap veilig geïmplementeerd en altijd up-to-date
Meer weten?
Neem gerust contact op met Michel Jilderda. Hij geeft je graag vrijblijvend advies om jouw werkplek te voorzien van de applicaties van morgen.
Of stuur een algemeen bericht
bekijk alles

Zo werkt de zorg

Om tegemoet te komen aan specifieke eisen en wensen van verschillende afdelingen, beroepen en situaties werken wij binnen CAM met meerdere werkplektypen, Use Cases noemen wij dit. Om erachter te komen welke Use Cases verschillende zorgprofessionals gebruiken liepen we een dag met hen mee.

Deze ziekenhuizen vertrouwen op CAM

Laatste whitepaper
Windows 10 Enigma
bekijk alle whitepapers
Laatste blog
Uw Applicaties Optimaal Beheren: Onze Expertise, Uw Voordeel
bekijk alle blogs
bekijk vacatures