Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij CAM
Fijn werken met elkaar, voor en met onze relaties. Respectvol naar elkaar zijn. Blijven leren en jezelf blijven ontwikkelen. Zoveel mogelijk bewust handelen, zodat we het milieu ontzien en de maatschappij vooruithelpen. Dat is in het kort het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-beleid van CAM IT Solutions.


Bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) ligt bij CAM de focus, hoe kan het ook anders, op de zorgsector. Met onze oplossingen kunnen we namelijk echt het verschil maken. Dit begint met efficiënte processen en een optimale beschikbaarheid van onze data en systemen.

People, Planet en Profit.

De bekende 3 P’s waar al veel wollige verhalen over zijn geschreven. Maar niet bij CAM. Wij staan met beide benen op de grond en zo kijken we ook naar MVO. Wat is haalbaar, relevant en wenselijk? En hoe gaan we hiermee om binnen onze organisatie? Het begint altijd met het centraal stellen van de mens: medewerkers, klanten, leveranciers en de overige stakeholders.

De footprint is belangrijk

Bij CAM scheiden we ons afval, gebruiken we FCS-papier, hebben we energiezuinige verlichting en kunnen onze medewerkers vanuit huis werken waarmee we voor minder woon-werkverkeer zorgen. Ook proberen we de footprint van onze relaties te verminderen. Hetzelfde geldt voor technische oplossingen op het gebied van consolidatie en virtualisatie, die leiden tot minder stroomverbruik. Ook de CAMCUBE voldoet aan de milieunorm van deze tijd: centraal, gevirtualiseerd, optimaal gemanaged en energiezuinig.

Actief betrokken

Goede cijfers zijn cruciaal voor continuïteit. Maar normen en waarden zijn net zo belangrijk. Denk aan een respectvolle omgang met mens, milieu en maatschappij. Wij willen actief betrokken zijn bij onze klanten, medewerkers en partners en steunen daarom diverse goede doelen. Dat verwachten we ook van onze medewerkers. Daarom stellen wij een persoonlijk budget hiervoor beschikbaar. Tot slot bieden wij medewerkers tijd en mogelijkheden tot zelfontplooiing en verdere ontwikkeling. Er is veel aandacht voor trainingen en certificeringen. Vooroplopen in (technische) kennis is een speerpunt van CAM en dus ook voor onze medewerkers.

No items found.
Laatste whitepaper
Windows 10 Enigma
bekijk alle whitepapers
Laatste blog
Uw Applicaties Optimaal Beheren: Onze Expertise, Uw Voordeel
bekijk alle blogs
bekijk vacatures