Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Vrienden van CAM

CAM zet zich in voor lokale, regionale en landelijke initiatieven die wij een warm hart toedragen. Hieronder vind je ze.
Stichting Vrienden van Isala
De Vrienden zetten zich met hart en ziel in om – samen met afdelingen binnen Isala, ambassadeurs en donateurs – extra voorzieningen te realiseren. Helaas kunnen niet al deze voorzieningen worden gefinancierd uit het gewone ziekenhuisbudget. Dat is waar wij, de Vrienden van Isala, om de hoek komen kijken.
ga naar website
Stichting Vrienden JBZ
Dankzij de steun van heel veel Vrienden hebben we al belangrijke projecten kunnen verwezenlijken. Maar we kunnen nog veel meer doen om het ziekenhuis comfortabel te maken. Dat is in het belang van ons allemaal. Daarvoor hebben we ook uw steun nodig. Word daarom Vriend van het Jeroen Bosch Ziekenhuis!
ga naar website
Het BeterBoek
Wij nemen deel aan het maatschappelijk zorgproject “Het BeterBoek” voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Ziekenhuis St. Jansdal. Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in dit ziekenhuis gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!
ga naar website
No items found.
Laatste whitepaper
Windows 10 Enigma
bekijk alle whitepapers
Laatste blog
Uw Applicaties Optimaal Beheren: Onze Expertise, Uw Voordeel
bekijk alle blogs
bekijk vacatures