Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Regie

Neem de regie in handen met CAM

Keuzes maken, een roadmap uitstippelen, bepalen wat de komende tijd focus heeft. Binnen de IT is het krijgen en behouden van regie een complexe materie. Waar je voorheen verantwoordelijk was voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur, maken nu SaaS oplossingen steeds meer onderdeel uit van het landschap. Dit vraagt veel van IT-managers. Wat betekent dit voor de beschikbaarheid en SLA? Hoe houd je het overzicht?

Goede IT-medewerkers zijn schaars, waardoor het capaciteitsniveau van IT-afdelingen achteruit gaat. Tegelijkertijd komen er steeds meer en sneller updates uit voor je werkplekken en applicaties, en komt er vanuit het huis de wens om meer te innoveren. Wat kun je zelf blijven doen en wat besteed je liever uit?

Jouw IT-omgeving, Onze Verantwoordelijkheid

Het leiden van een IT-afdeling in een ziekenhuis kan soms een gecompliceerde klus zijn. Maar stel je voor dat je je zorgeloos kunt richten op wat echt belangrijk is: het leveren van uitmuntende zorg aan patiënten. Dat is precies waar CAM IT Solutions voor staat.

Jouw Werkplek en Applicaties, Perfect Beheerd

Wij ontfermen ons over de technische zijde van jouw IT-beheer voor de werkplek en applicaties. Dit betekent dat wij zorg dragen voor essentiële updates en de implementatie van innovaties op de werkplek. Jij houdt echter de functionele regie: je behoudt de vrijheid om te bepalen hoe de werkplekken en applicaties worden ingezet en geconfigureerd.

Technische Ondersteuning, Altijd Beschikbaar

IT-problemen kunnen de dagelijkse gang van zaken in een ziekenhuis behoorlijk verstoren. Om dat te voorkomen biedt CAM IT Solutions technische ondersteuning op het 2e en 3e lijn niveau. Bij incidenten bij de door jou afgenomen diensten nemen wij de regie over, waarbij we de coördinatie met betrokken leveranciers op ons nemen. Ook buiten kantoortijden. Daarnaast geven we gedegen advies over het einde van de levenscyclus (EOL) en het einde van ondersteuning (EOS) van software op de digitale werkplek, en adviseren we over opleidingen voor jouw technisch beheerders.

Waarom Kiezen Voor CAM IT Solutions?

Transparant Beheer en Governance

We maken heldere afspraken en zorgen voor een duidelijke governance, waarbij we de juiste servicelevels waarborgen en sturen op kwaliteit en toegevoegde waarde.

Beheer van Leveranciers en Efficiëntie

We nemen de regie op het gebied van leveranciersmanagement en zorgen voor een efficiënte samenwerking tussen alle betrokken partijen, variërend van applicatieleveranciers tot netwerkproviders en andere interne stakeholders.

Management op basis van XLA en Roadmap Sessies

We hanteren een aanpak gebaseerd op ervaringsmanagement (XLA) en richten ons hierbij op medewerker- en beheerdertevredenheid. Met roadmap sessies zorgen we voor een perfecte afstemming van jouw IT-omgeving op de behoeften die leven in de zorg.

Ben je klaar om de regie over jouw IT-beheer te herpakken? Neem vandaag nog contact op met een van onze collega’s om te ontdekken hoe CAM IT Solutions kan bijdragen aan een efficiënter ziekenhuis.

Relevante diensten die hier op dit thema aansluiten

Wij spreken de taal van de zorg. Omdat we ons al meer dan 20 jaar toeleggen op het ondersteunen van de zorg met innovatieve, modulaire en gebruiksvriendelijke IT zodat de mensen in de zorg zich ook daadwerkelijk bezig kunnen houden met de zorg. Daarom sluiten de volgende diensten naadloos aan bij de IT-vraagstukken die de zorg bezig houdt.
Meer weten?
Neem contact op met Nico Molenbeek. Hij geeft je graag vrijblijvend advies om jouw werkplek te voorzien van de technologie van morgen.
Of stuur een algemeen bericht

Laatste artikelen over dit thema

Kom meer te weten over dit onderwerp in een van onze artikelen.
Bekijk alle artikelen
Laatste whitepaper
Windows 10 Enigma
bekijk alle whitepapers
Laatste blog
Uw Applicaties Optimaal Beheren: Onze Expertise, Uw Voordeel
bekijk alle blogs
bekijk vacatures