Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

CAMCUBE-Workspace

Dé digitale werkplek voor ziekenhuizen
De CAMCUBE-Workspace is een innovatieve en veilige digitale werkplekoplossing, speciaal ontwikkeld voor zorgprofessionals. Door onze jarenlange ervaring in en uitgebreide kennis van de zorgsector bieden wij een geoptimaliseerde, locatie-onafhankelijke werkplek die focust op de belangrijkste kerntaak binnen een ziekenhuis: het verlenen van goede zorg.

Altijd en overal direct aan de slag

In een steeds meer verbonden wereld is het noodzakelijk om als zorgmedewerker op elk moment van de dag toegang te hebben tot applicaties om jouw werk optimaal uit te kunnen voeren. Cloud-computing, wearables, smartphones en tablets in combinatie met mobiele data hebben deze transformatie versneld. Met de CAMCUBE-Workspace kunnen zorgmedewerkers vanaf ieder device en ongeacht het tijdstip of de locatie waarop zij inloggen aan de slag. Hiermee garanderen wij toegang tot essentiële applicaties die nodig zijn voor het verlenen van hoogwaardige zorg.

Hybride zorgwerkplek

De CAMCUBE-Workspace is een hybride werkplek, speciaal ontwikkeld rondom de wensen en behoeften van ziekenhuismedewerkers. Door onze inzichten vanuit de zorgsector hebben wij gestandaardiseerde oplossingen weten te ontwikkelen die zorgprofessionals optimaal ondersteunen en welke aansluiten op dagelijkse werkprocessen.

Veiligheid en privacy als middelpunt

Binnen CAM begrijpen we het belang van veiligheid en privacy in de zorg als geen ander. Onze CAMCUBE-Workspace biedt dan ook enkel toegang tot digitale informatie op basis van strikte privacy- en autorisatieafwegingen. Wij maken hiervoor gebruik van een tweede factor. In het ziekenhuis gebeurt dit doorgaans met een personeelspas, buiten de muren zijn er andere mogelijkheden.

Vanuit onze expertise hebben wij gestandaardiseerde werkplek configuraties ontwikkeld die wij use cases noemen. Het gebruik van deze use cases draagt bij aan de veiligheid en privacy van gevoelige gegevens, terwijl zorgprofessionals een snelle en veilige toegang geboden wordt tot essentiële applicaties, zoals het EPD.

Volledige ontzorging van IT

Geen werkonderbreking meer tijdens het doorvoeren van de laatste cruciale software updates. Geen zorgen over de IT-infrastructuur, beheer of onderhoud. De CAMCUBE-Workspace biedt een flexibele, veilige en toekomstbestendige digitale werkplek, die meegroeit met de nieuwste technologieën en die aansluit op het primaire zorgproces.

Naadloze integratie met bestaande IT-omgeving

De CAMCUBE-Workspace integreert bovendien moeiteloos met een bestaande IT-omgeving, waardoor een soepele en naadloze gebruikerservaring ontstaat. Onze oplossing ondersteunt zowel moderne als traditionele apparaten, zodat zorgmedewerkers kunnen werken op de manier die het beste bij hen past.

Voordelen van
CAMCUBE-Workspace
bij CAM IT Solutions
Modulair
Maak uw eigen keuzes binnen een bewezen werkplek concept
Gebruiksgemak
De beste gebruikerservaring voor zorgprofessionals
Veelzijdig
Centraal beheer van alle werkplekken, zowel lokaal, cloud, virtueel, als mobiel en wearables
Betalen naar gebruik
Betalen voor wat u gebruikt en eenvoudig schaalbaar naar behoefte
Innovatief
We houden uw systemen actueel met de nieuwste technologieën
Meer weten?
Neem gerust contact op met Peter van Rossum. Hij geeft je graag vrijblijvend advies om van jouw werkplek de zorgwerkplek van morgen te maken.
Of stuur een algemeen bericht
bekijk alles

Zo werkt de zorg

Om tegemoet te komen aan specifieke eisen en wensen van verschillende afdelingen, beroepen en situaties werken wij binnen CAM met meerdere werkplektypen, Use Cases noemen wij dit. Om erachter te komen welke Use Cases verschillende zorgprofessionals gebruiken liepen we een dag met hen mee.

Deze ziekenhuizen vertrouwen op CAM

Laatste whitepaper
Windows 10 Enigma
bekijk alle whitepapers
Laatste blog
Uw Applicaties Optimaal Beheren: Onze Expertise, Uw Voordeel
bekijk alle blogs
bekijk vacatures