Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

CAMCUBE-Datacenter

Een veilige landingsplek voor jouw IT
Het CAMCUBE-Datacenter is een redundant software defined datacenter (SDDC). Deze schaalbare netwerk- en storage infrastructuur wordt in twee gelijke delen verdeeld over twee gescheiden locaties. Zo garanderen wij optimale beschikbaarheid en performance voor zorgmedewerkers, terwijl we tegelijkertijd servers, data en applicaties beschermen tegen inbraak of sabotage.

Virtuele werkplekken, applicaties en bestanden

Netwerkvirtualisatie biedt eenvoud en uniformiteit. Om virtuele servers in de zorgsector sneller en beter uit te kunnen rollen en beheren, bestaat het CAMCUBE-Datacenter uit twee delen: een infrastructureel en een resource deel. Het infrastructurele deel is de motor van het resource deel. In het resource deel zijn alle applicatieservers ondergebracht in een volledig gevirtualiseerd en beschermd netwerkdomein. Deze eenvoudige en uniforme architectuur geeft direct inzicht in de gezondheidsstatus, capaciteit en performance van alle IT-resources.

Ultieme beschikbaarheid

Vanuit dashboards, rapportages en 24x7 monitoring bewaken en beheren we jouw CAMCUBE-Datacenter. De onderliggende architectuur is gebaseerd op een software defined datacenter (SDDC) en garandeert flexibiliteit en veiligheid. Door het redundant uitvoeren en verdelen van hardware- en softwareonderdelen, durven wij een beschikbaarheid van 99,99% te committeren. Door het bewezen ontwerp van het CAMCUBE-Datacenter is de beschikbaarheid en schaalbaarheid optimaal geborgd.

Data verspreid over meerdere locaties

De virtualisatielaag van het CAMCUBE-Datacenter is namelijk verdeeld over minimaal twee fysieke locaties. Hierdoor weten wij zeker dat jouw IT-landschap niet alleen beschermd is tegen storingen of uitval, maar ook actief en beschikbaar blijft bij een calamiteit. Kortom: bij CAM kiezen wij voor de ideale infrastructuur en nieuwste hypervisor technologie om de beste beschikbaarheid, prestaties en bescherming van jouw IT-omgeving te garanderen.

Snelheid op maat aanpasbaar

Om ervoor te zorgen dat alle zorgapplicaties optimaal functioneren, worden virtuele workloads automatisch en dynamisch door ons verdeeld over de onderliggende hardware. Afhankelijk van de wensen en behoeften van zorgmedewerkers is het mogelijk om te kiezen voor snelheid of lage(re) kosten. Tevens bieden wij geavanceerde gegevensbeheerfuncties, zoals de-duplicatie en compressie, om de capaciteit van data te optimaliseren en kosten te verlagen.

Gescheiden netwerkstromen

Door middel van segmentatie zorgen wij voor een netwerk dat beter te beheren is, een goede performance heeft en bovenal veilig is. Daarbij maken wij gebruik van gescheiden netwerkstromen en verschillende virtuele netwerken, met ieder een eigen functie. Ook hier gaan we uit van een tweedeling: een infrastructurele en een productie omgeving. Zo scheiden we opslag, netwerk en managementservices van applicatieservers die direct verbonden zijn met systeemservers.

Door deze netwerkvirtualisatie creëren we een extra, abstracte laag bovenop alle fysieke en virtuele netwerken. Met behulp van een firewall filteren we bovendien het verkeer van en naar de virtuele servers op basis van security policies en -groepen.

Voordelen van
CAMCUBE-Datacenter
bij CAM IT Solutions
Modulair
Maak uw eigen keuzes binnen een bewezen datacenter concept
Betrouwbaar
Gegarandeerde beschikbaarheid voor essentiële ziekenhuisapplicaties
Veilig
Voldoet aan de hoogste beveiligingsstandaarden, volgt regelgeving voor de zorg.
Volledig beheerd
Continu up-to-date infrastructuur, geleverd door CAM
Innovatie
We houden uw systemen actueel met de nieuwste technologieën.
Meer weten?
Neem gerust contact op met Nico Molenbeek. Hij geeft je graag vrijblijvend advies om van jouw datacenter een compleet ecosysteem te maken met alle functionaliteiten die een zorginstelling nodig heeft.
Of stuur een algemeen bericht
bekijk alles

Zo werkt de zorg

Om tegemoet te komen aan specifieke eisen en wensen van verschillende afdelingen, beroepen en situaties werken wij binnen CAM met meerdere werkplektypen, Use Cases noemen wij dit. Om erachter te komen welke Use Cases verschillende zorgprofessionals gebruiken liepen we een dag met hen mee.

Deze ziekenhuizen vertrouwen op CAM

Laatste whitepaper
Windows 10 Enigma
bekijk alle whitepapers
Laatste blog
Uw Applicaties Optimaal Beheren: Onze Expertise, Uw Voordeel
bekijk alle blogs
bekijk vacatures