Het nachtkastje van Sabine Groenendijk

In ‘Het Nachtkastje van’ vragen we aan verschillende CAMMERS wat er qua literatuur op zijn of haar nachtkastje ligt. Deze keer is het nachtkastje van Sabine Groenendijk, Service Delivery Manager, aan de beurt.

Wat er op mijn nachtkastje ligt? Op mijn nachtkastje ligt de krant. Of beter gezegd, de bijlage van de zaterdagkrant. Het blijft eeuwig zonde dat ik het sinds een paar maanden zonder Sir Edmund moet stellen, maar gelukkig bestaat er nog steeds een bijlage met wetenschap en opinie, mijn favorieten.

Sabine Groenendijk

Op vakantie heb ik de rust om boeken te lezen.

Gedurende de week lees ik af en toe een stuk. Elke keer verbaas ik me er weer over hoeveel we eigenlijk nog niet weten. Van hele gewone dagelijkse dingen tot uitzonderlijke nieuwe ontdekkingen of uitvindingen. Bijvoorbeeld een bacterie die plastic eet. Het blijft me boeien.

Op vakantie heb ik de rust om boeken te lezen. Deze zomer heb ik de trilogie van Robert Harris over Cicero gelezen. Deze trilogie bestaat uit de delen Imperium, Lustrum en Dictator. Politieke intriges in het oude Rome van Julius Caesar. Wonderbaarlijk hoe weinig er in twee duizend jaar veranderd is. Echt een aanrader!

Weten wat mijn andere collega’s in de late uurtjes lezen? Blijf deze pagina in de gaten houden!

Tot de volgende!
Sabine Groenendijk