Het nachtkastje van Eric Honcoop

In ‘Het Nachtkastje van’ vragen we aan verschillende CAMMERS wat er qua literatuur op zijn of haar nachtkastje ligt. Deze week is het nachtkastje van Eric Honcoop, senior engineer, aan de beurt.

Wat er op mijn nachtkasje ligt? Geen boeken, en toch wel heel veel boeken. Ik ben nagenoeg helemaal om naar e-books. Na een drukke dag op kantoor vind ik niks fijner dan mijn zoon voorlezen. Na alle Harry Potter boeken, hebben mijn zoon en ik recent samen “De Hobbit” en “Oorlogswinter” verslonden. Nu zijn we druk bezig met “De kleur van toverij” van Terry Pratchett. Dit is voor mij de beste vorm van ontspanning.

Eric Honcoop

Na een drukke dag op kantoor vind ik niks fijner dan mijn zoon voorlezen

Zakelijk gezien ben ik enorm enthousiast over de ontwikkelingen op het gebied van software defined datacenters.De ontwikkelingen gaan hierin zo snel, dat er altijd voldoende te lezen en te leren is!

Ik ben vrij vroeg in aanraking gekomen met VMware VSAN, de boeken van Cormac en Duncan zijn hierin niet te missen. Daarnaast is een tijdje geleden mijn interesse gewekt voor software defined networking. Het nadeel is dat hier bijna geen boeken van zijn, studiegidsen zullen me moeten helpen om mijn certificering compleet te krijgen.

Weten wat mijn andere collega’s in de late uurtjes lezen? Blijf deze pagina in de gaten houden!

Tot de volgende!
Eric Honcoop