terug naar overzicht
Nieuws
3
November
2022

Onze nieuwe CEO

Robin Seelen heeft afscheid genomen als CEO van CAM IT Solutions in Nieuwegein. Zijn verantwoordelijkheden draagt hij over aan Hellen Jukkema, die per 1 juni start als nieuwe CEO.

Sinds 2017 maakt CAM als dochteronderneming onderdeel uit van KPN Health en richt zich als service- en platformprovider op de topklinische ziekenhuizen in Nederland. CAM heeft daar een unieke positie met een goed marktaandeel en speelt een cruciale rol in de digitale transformatie.

Robin heeft ruim 24 jaar verschillende rollen vervuld bij CAM. Een prachtig en relevant bedrijf, dat in de loop van 2021 verhuist naar Amersfoort. De laatste jaren heeft Robin de functies van COO en CEO bekleed. Hij heeft een essentiële rol gespeeld bij de groei van CAM. Wij willen Robin hartelijk danken voor de samenwerking, gedrevenheid en betrokkenheid bij CAM.

Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Over haar nieuwe rol zegt Hellen: “Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging! CAM is een fantastische organisatie met bevlogen mensen en mooie oplossingen voor ziekenhuizen. Ik kijk ernaar uit om het potentieel van CAM als sterk merk nog meer te benutten, zodat wij een nog relevantere rol kunnen spelen in de Nederlandse zorgmarkt. Voor mij is het belangrijk om dit samen met alle CAMMERS te doen, waarbij werkplezier en resultaten gericht op groei en een nauwere samenwerking met de rest van de KPN-organisatie centraal staan”.

Weten wat dit voor u betekent?
Neem gerust contact met ons op.
Of stuur een algemeen bericht

Meest recente artikelen binnen dezelfde categorie

Laatste whitepaper
Windows 10 Enigma
bekijk alle whitepapers
Laatste blog
Uw Applicaties Optimaal Beheren: Onze Expertise, Uw Voordeel
bekijk alle blogs
bekijk vacatures