terug naar overzicht
CAMCUBE
Security
1
April
2022

Veilig thuiswerken, zeker voor ziekenhuizen.

Nico Molenbeek, Manager New Business bij CAM, neemt u mee door een ziekenhuis waar wij voor werken en laat u zien hoeveel profijt zorgmedewerkers hebben van zo’n online werkplekomgeving. Loopt u even mee?


Wat als je van de ene op de andere dag al je werk ook vanuit huis moet kunnen doen? In de 1ste coronaperiode lieten ziekenhuizen een ongekende inventiviteit zien. Alles werd uit de kast gehaald om het werk en vooral de zorg door te kunnen laten gaan. Van thuiskantoor tot e-consults. Nu het ernaar uitziet dat digitalisering zo’n groot deel van de zorgverlening blijft uitmaken, wordt de keuze voor een robuuste, makkelijk schaalbare en veilige online werkomgeving belangrijker dan ooit.

Overal samenwerken

Collegiaal overleg, patiëntdata invoeren, een dossier raadplegen: zorgmedewerkers moeten altijd en overal kunnen samenwerken. Met collega’s en met patiënten, binnen en buiten de muren van het ziekenhuis. En jazeker, dat kan ook in een complexe omgeving als een ziekenhuis. De CAMCUBE is een veilig en laagdrempelig platform voor zorgmedewerkers, in allerlei verschillende rollen. Voor het management is het platform makkelijk schaalbaar en zijn kosten beter voorspelbaar, dankzij een pay-per-use-principe. Omdat we weten hoe veranderlijk de werkelijkheid in ziekenhuizen is, werken wij bovendien niet op basis van traditionele vaste afspraken (SLA’s), maar op basis van Experience Level Agreement (XLA). ’De continuïteit, kwaliteit en beschikbaarheid van de dienstverlening telt, niet de techniek. Dit biedt rust en zekerheid voor u.

Use-Case

De afgelopen jaren heeft CAM de manier waarop de zorgprofessional de CAMCUBE gebruikt en alle (zorg)applicaties in een ziekenhuis zorgvuldig in kaart gebracht. Het resultaat is vastgelegd in twintig+ verschillende ‘Use Cases’. Iedere Use Case bevat keuzes over wat er aan infrastructuur en functionele mogelijkheden beschikbaar wordt gemaakt. De CAMCUBE van nu en van de toekomst is volledig georiënteerd op het koppelen van juiste persona aan de juiste Use Case. Deze Use Cases vormen alle mogelijke weergaven van de traditionele en de nieuwe manier van werken binnen het huis.

Klaar voor de toekomst

We begrijpen dat het een veelomvattend verhaal is. Daarom laten wij u graag zién wat u aan ons platform heeft. En met ons platform bedoelen we de CAMCUBE een gespecialiseerde werkplekinrichting voor en in ziekenhuizen. Zo kunt u in uw eigen private cloud een scala aan koppelingen en applicaties onderbrengen – van de grote leveranciers tot uw eigen applicaties. Altijd up-to-date en ook geschikt voor webbased en mobiele apps.

Meer informatie?
Bel Nico Molenbeek en maak eenvoudig een vrijblijvende afspraak
Of stuur een algemeen bericht

Meest recente artikelen binnen dezelfde categorie

Laatste whitepaper
Windows 10 Enigma
bekijk alle whitepapers
Laatste blog
Uw Applicaties Optimaal Beheren: Onze Expertise, Uw Voordeel
bekijk alle blogs
bekijk vacatures