Werken bij CAM

Heb jij de CAMFACTOR?

CAM is opgericht in de jaren 80 en uitgegroeid van een clubje enthousiastelingen tot een professionele Managed Services organisatie met meer dan 60 medewerkers. Ondanks deze groei hebben we onze oorsprong en onze cultuur nooit losgelaten. Een cultuur waarin we in een informele omgeving, samen met elkaar, kwalitatieve oplossingen ontwikkelen om onze klanten te ontzorgen. Kom jij ons team versterken?

Medior/Senior Engineer VMware Workspace One

Senior Engineer Citrix

Service Engineer (Skilled Servicedesk)

Technisch Applicatie Beheerder (applicatie engineer)

Platform Consultant (Pre-Sales Consultant en IT Architect)

Wat wij doen

Om bij ons te komen werken heb je de CAMFIT (of CAMFACTOR) nodig. Dit betekent niet dat je iedere dag in een paarse outfit op het werk hoeft te komen, maar je bent wel van nature hulpvaardig, sociaal, proactief en je vindt het belangrijk om het beste uit jezelf en anderen te halen. CAM is een serviceorganisatie en provider van een ‘eredivisie’ platform genaamd de CAMCUBE. Dit platform implementeren en beheren wij in de Healthcare branche bij ziekenhuizen en zorgorganisaties. Ons platform is een zelf-ontwikkeld private cloud infrastructuur in een Pop (koop) of PaaS (huur) variant. Wanneer je voor CAM kiest, kies je voor werken met Enterprise oplossingen en Enterprise omgevingen. Het technische niveau ligt hoog, de lijnen zijn kort, waardoor er snel gereageerd kan worden op de veranderende markt.

Wat heeft CAM allemaal te bieden

Als je bij CAM komt werken kom je in een bedrijf waar ruimte is voor vernieuwing. Wij lopen graag voorop als het gaat om het werken met de nieuwste technologieën. Het technisch niveau bij CAM ligt hoog. Je krijgt bij CAM een marktconform salaris, een leaseauto*, een goede pensioenregeling, minimaal 23 vakantiedagen en je mag bij je indiensttreding zelf uitkiezen met welke laptop of telefoon je wilt werken. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen. Zo blijven wij als organisatie innovatief en kunnen wij een hoogwaardige oplossing bieden. Daarom krijg je als CAMMER volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en te certificeren. Geef je de voorkeur aan zelfstudie voor het behalen van certificeringen? Dan kan dat! Ook ontvang je een leuke zelfstudiebonus. Naast technische trainingen bieden we ook vaardigheidstrainingen aan binnen ons CAMTRAIN-programma. Samen met je collega’s word je door een professionele trainer begeleid in je persoonlijke ontwikkeling. Doorgroeimogelijkheden, zowel in de breedte als in de hoogte. Ook bieden we je de mogelijkheid om extra verlof te kopen, door middel van een flexibel systeem en een reistijdenregeling voor een zo goed mogelijke werk-privé balans.

Wat niet in geld is uit te drukken maar wel heel waardevol is, is dat iedere vrijdag alle CAMMERS terugkomen naar Nieuwegein. We delen dan kennis, praten bij en sluiten de week af met een vrijdagmiddagborrel in onze eigen CAMCAVE. Ook staat er iedere dag een uitgebreide gezamenlijk lunch klaar in onze lunchruimte, met goede koffie, zodat je de hele dag scherp blijft. En vergeet onze leuke teamuitjes en een familiedag op het strand niet!

*een leaseauto wordt ter beschikking gesteld aan medewerkers die naar klanten gaan. Staffuncties hebben deze voorwaarde niet.

 

Ontmoet je toekomstige collega’s!

Laten we eerlijk zijn, als je bij ons komt werken wil je natuurlijk wel weten wie je collega's worden.
Je kunt ons hieronder allemaal vinden, wie weet sta je hier straks zelf ook tussen!

Stefan Raben

Platform Consultant

Jordy Korf

Service Engineer

Roy Gerritzen

Senior Partner Manager

Karin Bloos

Office Assistant

Het nachtkastje van …

Dave de Rijder

Welke boeken liggen er deze keer op het nachtkastje van een van onze collega's? Elke twee weken een ander nachtkastje van een van onze CAMMERS.

Zo’n gezellig bedrijf kom je niet vaak tegen, het lijkt de kroeg wel.

Het CAM gevoel moet je beleven. Kom snel bij ons werken en maak kennis met je tweede thuis.