Partner Manager

Ben je die rasechte verkoper en netwerker, die het liefst zo snel mogelijk de ene na de andere deal scoort? Stop dan maar met lezen. Bij CAM zoeken we een heel ander profiel voor deze functie in het Salesteam. Een klein tipje van de sluier: ben je een relatiebouwer, ondernemer en teamspeler in één? En ook nog eens heel empathisch, geduldig en gefocust op kwaliteit voor de lange termijn?  Dan is deze vacature wellicht wél voor jou bestemd.

CAM is niet zomaar een IT-dienstverlener, maar een serviceorganisatie en provider van een ‘eredivisie’ platform genaamd de CAMCUBE. Met een enthousiaste club van 60 medewerkers implementeren en beheren wij ons platform bij ziekenhuizen, zorgorganisaties en (semi-) overheidsinstanties. Ons platform is een zelf-ontwikkelde private cloud infrastructuur in een PoP- (koop) of PaaS- (huur) variant.

 

Kies je voor CAM, dan kies je voor een bedrijf waar het technisch niveau hoog ligt. Waar de lijnen kort zijn en snel gereageerd wordt op de veranderende markt.  Bij CAM geloven we in co-sourcing en staat de langetermijnrelatie met onze partners (zo noemen we onze klanten) op nummer 1. En daarom zoeken we een Partner Manager die bij onze partners ‘op schoot’ gaat zitten.

 

Wat ga je doen bij CAM?

Als Partner Manager ben je constant bezig met het verdiepen en verbreden van de relatie met jouw eigen set aan partners. Ook werk je samen met onze specialist op het gebied van new business aan het onboarden van nieuwe partners. Je gebruikt je voelsprieten om kansen te signaleren en benutten om de tevredenheid van onze partners verder te vergroten. Dit doe je vooral op relationeel vlak; je voelt als geen ander aan waar extra aandacht nodig is, of wie je met elkaar in gesprek moet brengen om de samenwerking te optimaliseren (van Engineers tot aan C-level). Daarbij weet je de verleiding te weerstaan om je er op operationeel niveau mee te ‘bemoeien’.

Voor elke partner werken we met een vast partnerteam, zowel aan de kant van CAM als die van de partner. In dit team werk je binnen CAM vooral nauw samen met de Service Delivery Manager, die de processen coördineert en verantwoordelijk is voor service level management, en de Platform Consultant, die het technische brein is in deze drie-eenheid. Aan de klantzijde zijn ICT- en Informatie Managers je counterpart. Jouw focus in dit geheel is de kwaliteit van de samenwerking in het totale partnerteam. Je bent dan ook vaker bij relaties te vinden dan in onze CAMHOME in Nieuwegein.

Je bent een ambassadeur van CAM die ons gedachtegoed uitdraagt en wat we te bieden hebben als geen ander weet te matchen aan de behoeftes van de partner. We doen dit in tegenstelling tot veel andere dienstverleners niet op basis van “u vraagt, wij draaien”, maar met een vaste, glasheldere propositie en een scherpe marktfocus. Samen met het Salesteam, en collega’s van moederbedrijf KPN, werk je volgens een vaste opzet en duidelijke processen aan één gezamenlijk doel. Zeker geen functie voor einzelgängers dus.

Wie zoeken wij?

  • Een ‘relatiespecialist’ met goede kennis van de healthcarebranche.
  • Bij voorkeur beschik je over minimaal 5 jaar relevante ervaring in de IT-branche. Wat relevant is? Je beschikt als het goed is over de overtuigingskracht ons de relevantie van jouw ervaring te laten inzien.
  • Je bent communicatief sterk, kunt erg goed tussen de regels door luisteren en weet je moeiteloos in te leven in onze partners.
  • Je beschikt over het ondernemerschap, doorzettingsvermogen, discipline en geduld om kansen om te zetten in opdrachten. Je haalt je voldoening niet uit het snel scoren van een deal, maar uit het opbouwen van een stevige langetermijnrelatie.
  • Je straalt deskundigheid en senioriteit uit, en weet daarmee anderen te overtuigen en voor je te winnen.
  • Je hebt oog voor detail, komt je afspraken na en zorgt voor een nauwkeurige administratie van onder andere je activiteiten in CRM en het up-to-date houden van de prognose.
  • Het is een pre als je beschikt over relevante salescertificeringen.

Wat bieden wij jou?

Een bijzondere salesfunctie, waarbij je veel ruimte krijgt om écht te focussen op de relatie, in plaats van kortetermijnresultaten. Waar je niet op jezelf bent aangewezen, maar waar je collega-Partner Managers voor je klaarstaan.

Daarnaast krijg je een prettige en informele werkomgeving: bij ons geen personeelsnummers, stropdassen en ingewikkelde hiërarchie, maar onderling respect, humor en de sfeer van een familiebedrijf. Daarbij komt een passend salaris, variabele beloning en nette secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Deze kun je mailen naar Wendy Janzen (Human Resource Medewerker): w.janzen@cam.nl.

Geïnspireerd en benieuwd wat
CAM voor u kan betekenen?

Neem contact op

knp_cam