Human Resource Manager (32 uur)

CAM heeft de ambitie om niet alleen door klanten maar ook door eigen medewerkers beoordeeld te worden met een 8. Wil jij CAM helpen verder te ontwikkelen als aantrekkelijke werkgever? CAM is op zoek naar een Human Resource Manager die een prettige en toegankelijke gesprekspartner is voor alle medewerkers, een stevige sparringpartner is voor ons Managementteam en die zichzelf staande weet te houden in ons mannenbedrijf.

CAM is een IT-dienstverlener met een eigen ontwikkeld ‘private cloud platform’. Dit platform implementeren en beheren wij met een enthousiaste club van 60 medewerkers bij ziekenhuizen en zorgorganisaties.

 

Kies je voor CAM, dan kies je voor werken in een informele omgeving. Voor samen lunchen en een wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Voor een bedrijf dat oprecht een goede werkgever wil zijn voor haar medewerkers. De betrokkenheid is hoog bij CAM en dat merk je.

 

Wat ga je doen bij CAM?

Als HR Manager ben je in de volle breedte bezig met HR, zowel op beleidsmatig als operationeel niveau. Je geeft leiding aan één HR Medewerker met wie je samen de lijn intensief ondersteunt. Je rapporteert aan de Chief Operating Officer en neemt deel aan het Managementteamoverleg Prominente HR-thema’s binnen CAM zijn werving (in een zeer krappe arbeidsmarkt), medewerkerstevredenheid, goed werkgeverschap, opleiding en ontwikkeling.

Je bent constant bezig de belangen van CAM als werkgever en die van de medewerkers zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Vanaf de zijlijn adviseer je het managementteam gevraagd en ongevraagd over HR-onderwerpen, zoals organisatieontwikkeling en de personele impact daarvan, cultuur en werksfeer.

Daarnaast ben je makkelijk benaderbaar als neutrale gesprekspartner voor medewerkers die advies nodig hebben of gewoon even hun hart willen luchten. Je houdt je oren en ogen goed open voor alles wat invloed heeft op het werkplezier en welbevinden van medewerkers. Ook sluit je aan bij gesprekken tussen managers en medewerkers wanneer dat nodig is.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, up-to-date houden en implementeren van HR-beleid. CAM is een organisatie die volop ontwikkelt en verandert en jij levert vanuit HR een bijdrage aan de verdere professionalisering van de organisatie. Je krijgt dus een brede functie met veel verantwoordelijkheid en afwisseling.

 

 

Wie zoeken wij:

Het belangrijkst is je persoonlijkheid en hoe die aansluit op de functie. En dat de sfeer en cultuur bij CAM je goed passen. Wij denken dat er een goede match is als:

  • Je een prettige en toegankelijke collega bent met interesse en aandacht voor mensen.
  • Je proactief en communicatief sterk bent, stevig in je schoenen staat en ook onder druk je onafhankelijkheid weet te behouden.
  • Je een stevige sparringpartner bent voor het managementteam.
  • Je integer, weloverwogen en zorgvuldig bent in je afwegingen en goed kunt omgaan met soms conflicterende belangen.
  • Je vanuit je organisatiesensitiviteit en inlevingsvermogen goed invulling kunt geven aan je signaalfunctie.
  • Je een natuurlijk en overtuigend visitekaartje van CAM bent.

Verder beschik je over:

  • Relevante HR-werkervaring in een senior of leidinggevende functie.
  • Een afgeronde HR-opleiding op minimaal hbo-niveau is een pre.
  • Actuele kennis van HR-wet- en regelgeving.

 

Wat bieden wij jou?

Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid om HR verder te ontwikkelen binnen CAM. Daarnaast krijg je een prettige en informele werkomgeving: bij ons geen personeelsnummers, stropdassen en ingewikkelde hiërarchie, maar onderling respect, humor en de sfeer van een familiebedrijf. Daarbij komt een passend salaris en nette secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een laptop, telefoon, flexibele werktijden en een goede pensioenregeling. Je werklocatie is Nieuwegein.

Herken jij jezelf in het geschetste profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Je kunt deze sturen naar Wendy Janzen, HRM@cam.nl.

Geïnspireerd en benieuwd wat
CAM voor u kan betekenen?

Neem contact op

knp_cam