Co-sourcing

Wij de techniek, u de regie

Op basis van de scheidslijn tussen de technische en functionele laag van de ICT-infrastructuur zijn eenduidig de verantwoordelijkheden en daaraan verbonden rollen te benoemen.

Binnen het ecosysteem van de CAMCUBE wordt het Co-Sourcing model als basis gebruikt voor het invullen van de sourcing eisen van uw bedrijf.

Het Co-Sourcingmodel is gebaseerd op het behouden van de autonome controle en regie over uw applicaties en informatie tegenover uitbesteding van de centrale technische infrastructuur naar een volledig beheerd platform (instandhouden, wijzigen en ontwikkelen) inclusief de regie en uitvoering van applicatiemanagement (integratie, wijzigen en ontwikkelen).

In onderstaand schema is de ketenverhouding tussen CAM en uw organisatie weergegeven. Wij verzorgen het platform, terwijl u samen met uw leveranciers (Providers) de regie behoudt over uw applicaties, werkplekken en netwerken.

De CAMCUBE|SERVICES bestaan uit een drietal Managed Services;

  • Platform Support Services (PSS)
  • Platform Management Services (PMS)
  • Application Management Services (AMS)

Onze diensten zijn gebaseerd op een vaste 1:1 teaming tussen uw eigen functioneel beheerders en onze technische engineers. De benodigde invulling wordt op maat in gezamenlijk overleg bepaald en gedurende het partnerschap periodiek geëvalueerd en waar nodig bijgesteld. Wij brengen onze best practices in voor de rolverdeling, functieprofielen en functionele beheerprocedures.

Geïnspireerd en benieuwd wat
CAM voor u kan betekenen?

Wilt u in een persoonlijk gesprek samen onderzoeken of de voordelen van

ons platform ook op uw situatie van toepassing kan zijn?

Dan kunt u via de onderstaande button een boodschap achterlaten.

U kunt ook altijd bellen met 030-6005030.

Neem contact op

knp_cam