Terug naar overzicht

08 mei 2017

Cam IT Solutions stelt nieuwe Manager Sales aan

Cam IT Solutions heeft een nieuwe Manager Sales. Per 1 mei 2017 heeft Han Hagedoorn de verantwoordelijkheid over het salesteam en de salesresultaten van het bedrijf. Hagedoorn treedt toe tot het Management Team en rapporteert direct aan Willem Drijver, CEO van CAM IT Solutions.

Han Hagedoorn- CAM IT SolutionsIn zijn nieuwe rol zal Hagedoorn zich vooral richten op het verbreden en verdiepen van klantrelaties, het optimaliseren van de klanttevredenheid en salesprocessen, en het versterken van samenwerkingsverbanden. Dit laatste vindt zowel intern als extern plaats. Hagedoorn zal zich inzetten om het salesteam en de andere teams nauwer te laten samenwerken. Buiten het bedrijf zorgt hij voor een betere band tussen partnerteams, klanten en (keten)partners.

Voordat Hagedoorn bij Cam IT Solutions in dienst trad, werkte hij als Client Manager bij Ricoh Nederland. Daar had hij een belangrijke salesrol bij de grootste klanten van het bedrijf. Daarnaast bekleedde hij onder meer functies als Sales Manager, commercieel directeur, Sales Director en Country Manager bij verschillende grote bedrijven.

Hagedoorn is blij weer een salesteam te gaan coachen, maar er zijn meer redenen voor zijn overstap: “Bij Cam IT Solutions kan ik me volledig richten op ICT-infrastructuur en -diensten. Dat de ICT-infrastructuur als water uit de kraan moet komen, staat voor mij als een paal boven water. Op deze manier worden klanten namelijk maximaal ontzorgd en kunnen zij zich volledig op hun kernprocessen concentreren. In mijn ogen heeft het bedrijf hiervoor de perfecte oplossing. Een andere belangrijke reden voor mijn keuze is de bedrijfscultuur: informeel, klantgericht en creatief. Daarnaast gaan kwaliteit en samenwerking boven alles.”

“Manager Sales zijn bij Cam IT Solutions gaat over het verder uitbouwen van vertrouwen binnen het salesteam en met onze relaties. Han voelde zich gelijk vertrouwd en dat is een bijzondere kwaliteit. Ik ben dan ook van mening dat hij een waardevolle aanvulling is binnen ons Management Team”, aldus Willem Drijver, CEO van Cam IT Solutions.

Geïnspireerd en benieuwd wat
CAM voor u kan betekenen?

Neem contact op

knp_cam